Rólam

Almási Mihály előadóművész

Az évek során többször dolgoztam együtt a legnagyobb televíziós csatornákkal – MTV, RTL Klub, TV2 – szerepeltem több táncos előadáson, musicalben, divatbemutatókon, fotózáson, televíziós reklámban, videoklipben és mozifilmben is láthattak a nézők. 2012-ben újabb kihívás elé állítottam magamat, amikor elvégeztem a Gold Center – Oktatási és Sport központban a zumba fitness oktatói vizsgát, aminek köszönhetően mindennapjaim részévé vált az új táncos mozgásforma. A jövőben szeretném, ha ezzel a sokszínűséggel minél több emberhez tudnám elvinni pozitív életszemléletemet és művészetemet.

2

ezres

évek

A showműsorok legjavát Ausztria, Németország, Svájcban élhettem meg, de volt szerencsém többször Japánban is dolgozni, hazatérésem után az addigi ismereteim és tudásom felhasználásával újra új utak nyíltak meg előttem Magyarországon.

Rendszeres meghívottja és visszatérő vendége lettem többféle intézménynek és cégnek. Legyen szó akár gyerek vagy felnőtt produkciókról, műsorokról.

1995-ben megalakítottam saját rendezvényszervező vállalkozásomat amely előadóművészettel foglalkozik.  Ebben az évben táncvizsgát szereztem a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezeténél, elvégeztem a modell- és színésztanfolyamot a Komlósi Oktatási stúdióban, később pedig saját gyerekműsorokat állítottam össze. Nagy örömömre szerződéses darabokban vehettem részt a Víg Színház és a Pesti Színház több produkciójában is, aminek mai napig hálás vagyok.

A humor, a viccelődés, a nevetés és a pozitív világszemlélet végigkísérte az egész életemet és ennek kapcsán állítottam össze bohóc, bűvész, gyerek, családi műsorokat, programokat. Gyerekműsoraim és sajátos számaim garantáltan életre szóló élményt jelentenek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen ahol felléptem újra és újra visszahívtak, így sorozatban vállalhattam a felkéréseket.

https://misibohoc.hu

2012-ben elvégeztem a zumba fitness oktatói vizsgát, így a táncos mozgás is a mindennapjaim részévé vált. Ez idő előtt is táncoltam, több videoklipben és színdarabban is megcsillogtattam tudásomat, a táncos előadások mellett pedig tagja voltam a Vadrózsák néptánc együttesnek valamint az FMH-ban társastáncot, Budai Lacinál pedig Argentin tangót tanulhattam. Mondhatom tehát, hogy a tánc és a fitness ötvözete is a hivatásommá vált.

https://tanctuning.hu

Ki vagyok én? Egyesek szemében az örök nevettető, mindenki arcára mosolyt csaló bohóc, míg másoknak egy örökmozgó táncos, aki nem ijed meg akkor sem, ha kamera előtt kell pózolni, esetleg a színpadon állva eljátszani valamit szokatlant. Előadó- és táncos, talán ez a két szó a legkifejezőbb abban az esetben, ha mások szemszögéből tekintünk Almási Misire. Aki csupa szív emberként egyetlen dolgot tart a legfontosabbnak ezen a világon, hogy mindenkinek adhasson magából egy kis szeletet valamelyik tevékenysége során.